OVER HANNAH

Image

Historiek

In juni 2011 stuurde ik af als Bachelor in de Voedings-en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in  Gent. Meteen was het me duidelijk dat ik mijn eigen visie en mijn eigen kunnen wilde bundelen in een zelfstandige praktijk. Een plek waar ik op een persoonlijke manier mensen kan gaan begeleiden en coachen.

Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste (5-61717-10-601) en lid van de VBVD

Na een eerste werkervaring als diëtiste en bewegingscoach bij het Fit- en gezondheidscentrum Infraligne in Ieper besliste ik om mijn eigen praktijk op te richten. Eerst in de Frenchlaan te Ieper, en sinds 2014 is een deel van mijn woning in de Goesdamstraat 8 in Ieper, ingericht om jou te verwelkomen.

Mijn praktijk

In mijn praktijk probeer ik mijn 'kennen en kunnen' over 'gezonde voeding' over te brengen aan iedereen die gericht voedingsadvies- en/of dieetrichtlijnen verlangt. Om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere cliënt, school ik me regelmatig bij.

Naast gezonde voeding, maken ook geregeld bewegen en juiste voeding in het kader van tal van ziektes, allergieën en voedingsintoleranties voor mij deel uit van een gezond bewust leven.

Sinds de start van mijn praktijk steun ik tal van sportprojecten en werk ik samen met personal trainers en fitnesscentra. Zo kan ik mijn cliënten uitgebreid inlichten over de vele mogelijkheden om te bewegen.  De kennismaking met het aanbod, zonder enige verplichting, is voor mijn cliënten een meerwaarde in hun begeleiding.

Als jonge mama ben ik uiteraard erg begaan met jonge kinderen en hun gezond leven. Daarom help ik ook  graag kinderen bij het bewust kiezen van en voor gezonde voeding. Een keuze die niet altijd voor de hand ligt, laat staan evident is. Maar zij zijn onze toekomst en daarom is het net zo belangrijk ze van jongs af aan bewust te maken.

Met praktische en haalbare tips, persoonlijke advies en back to basics aanbevelingen werk ik voor iedereen een plan op maat uit.

Wens jij advies op maat? Contacteer me voor een afspraak.

Image