VOEDINGSDESKUNDIGE & DIËTISTE HANNAH DENYS

"HEY, IK BEN HANNAH.
AANGENAME KENNISMAKING!"

Studies & loopbaan

In juni 2011 studeerde ik af als Bachelor in de Voedings-en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven in  Gent. Het was me meteen duidelijk dat ik mijn eigen visie en mijn eigen kunnen wilde bundelen in een zelfstandige praktijk. Een plek waar ik op een persoonlijke manier mensen kan gaan begeleiden en coachen.

Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste (5-61717-10-601) en lid van de VBVD

Na een eerste werkervaring als diëtiste en bewegingscoach bij het Fit- en gezondheidscentrum Infraligne in Ieper besliste ik om mijn droom werkelijkheid te maken en mijn eigen praktijk op te richten. 

Placeholder Image

welkom in mijn praktijk

 

In 2012 zag mijn praktijk het daglicht. Toen kon je mij vinden in de Frenchlaan in Ieper, en twee jaar later verhuisde m'n praktijk richting de Goesdamstraat.

In april 2022 verhuisde ik opnieuw. Mijn praktijk vindt voortaan plaats in de Diksmuidseweg 120 in Ieper. Met een vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeermogelijkheden voor mijn woning, verwelkom ik je hier met open armen.

Benieuwd naar wat ik allemaal doe in (en naast) mijn praktijk? 

LEES MEER
Placeholder Image